Uvjeti poslovanja

Kupovanje je jednostavno, brzo i sigurno!

Urednik ili bilo koje pravno ili fizičko lice koje je sudjelovalo u kreiranju ovog sajta nije ni u kom slučaju odgovorno za materijalnu ili nematerijalnu štetu koja bi nastala u vezi  postojanja ove web stranice, pristupa web-u, u vezi sa informacijama koje web sadrži ili u vezi nemogućnosti da se koriste informacije koje web stranica sadrži.

Urednik zadržava pravo da promijeni, doda ili ukloni web stranice (djelomično ili u cjelini) iz bilo kojeg razloga i bez prethodnog obavještavanja. Svi posjetitelji web-a sa javnim sadržajem snose rizik i slažu se sa uvjetima poslovanja.

Informacije koje nam dajete prilikom naručivanja, pažljivo ćemo čuvati u skladu sa zakonom o zaštiti osobnih podataka i neće biti prosljeđene trećim licima.

Molimo da pažljivo pročitate navedene uvjete poslovanja web-a www.efect-kontaktne-lece.com.hr jer su obavezni za Vas od trenutka kada pristupite web stranici. Ovi uvjeti su obavezni na svim web stranicama. Smatra se da ste upoznati sa uslovima poslovanja.

Uvjeti su važeći od trenutka objavljivanja.

Korisnik je svako ko je registriran na www.efect-kontaktne-lece.com.hr

Redovan korisnik je svako ko je registriran preko svog naloga i ko je uspiješno primio naručeno.

 

Narudžba

Cijene su važeće u trenutku narudžbe.

Prihvaćaju se narudžbe na Hrvatskom jeziku.

Kada registrani korisnik on-line studia www.efect-kontaktne-lece.com.hr naruči izabrane leće i dobije potvrdu o narudžbi od on-line studia, tada su strane vezane kao da je sklopljen ugovor o kupovini.

Potvrda o kupovini se u vidu poruke šalje naručitelju i jedan primjerak ostaje kod dobavljača i na zahtjev može biti ponovo poslana naručitelju putem elektronske pošte.

Postupak naručivanja

Prije početka naručivanja, posjetioc on-line studia mora biti registriran kao korisnik. Nakon registracije, korisnik može da započne postupak naručivanja.

Kada korisnik nađe artikal koji želi naručiti, ide na prezentaciju tog artikla i unese željenu količinu za kupovinu u košaricu.

Koraci za kupovinu

Korak 1: Prikazana je lista izabranih artikala sa unesenim podacima i količinama. U ovom koraku unesite kod za popust ako imate pravo na jedan.

Korak 2: izaberite adresu na koju će željeni artikli biti dostavljeni

Korak 3: izaberite svoj način plaćanja. U ovom koraku korisnik potvrđuje da je suglasan sa uvjetima naručivanja i rukovanja lećama, bez čega narudžba ne može biti završena.

Korak 4: Ponovna potvrda načina plaćanja robe

Korak 5: prikazana je Vaša kupovina i troškovi dostave kao i adresa na koju će narudžba biti dostavljena. U ovom koraku, zaključite narudžbu.

Ispravak narudžbe mogu biti učinjene u bilo kojem koraku koji prethodi kupovini ili potvrdi kupovine ili telefonskim putem na broj  091/ 755 - 3031                             

Tarifa po kojoj se obavlja telefonski poziv se ne razlikuje od uobičajene tarife koju korisnik plaća.

U skladu sa  zakonskim propisima, nakon izvršene narudžbe, korisnik dobiva potvrdu o narudžbi elektronskom poštom i ugovor između korisnika i prodavatelja.Ugovor ima dve kopije, jedan primjerak dobiva korisnik a drugi se čuva u bazi podataka www.efect-kontaktne-lece.com.hr

 

Dostava i troškovi dostave

Dostavljanje narudžbe se vrši preko Hrvatske pošte-HP-a  u skladu sa uvjetima poslovanja.

Ukupna cijeena uključuje cijenu leća (240,00 kuna za jedan par) i cijenu usluge dostavljanja koju određuje Hrvatska pošta (20,00 kuna za jedan par). Zbroj ove dvije veličine predstavlja ukupnu cijenu za naručitelja kontaktnih leća.

 

Način plaćanja

Korisnik, naručitelj kontaktnih leća bira način plaćanja pouzećem, po preuzimanju.

 

Otkazivanje narudžbe

Naručitelj može otkazati svoju narudžbu ukoliko ona nije već poslana tako što će  informirati prodavatelja putem e-maila.

Ukoliko je narudžba poslana, relevantni su uvjeti garancije za vraćanje novca.

Vraćanja

Za narudžbe korisnika mi garantiramo 100% zadovoljstvo, što znači da ćemo primiti nazad svaku narudžbu koja je u roku od 30 dana od naručivanja vraćena neoštećena, nekorištena i u originalnom pakiranju i za to vratiti cijelokupnu plaćenu cijenu.

Rok dostave

Rok dostave je 2 radna dana, više od toga ukoliko Hrvatska pošta kasni sa dostavljanjem pošiljke. Mi dostavljamo preko Hrvatske pošte sa plaćanjem pouzećem.

 

Garancija vraćanja novca

Naručiteljlako dokazuje da je kupovina bila učinjena na on-line studiu www.efect-kontaktne-lece.com.hr. Prilikom prihvaćanja narudžbe, naručitelj dobiva potvrdu elektronskim putem što dokazuje da je roba naručena na Efect on-line studiu.

Za narudžbe korisnika mi garantiramo 100% zadovoljstvo, što znači da ćemo primiti nazad svaku narudžbu koja je u roku od 30 dana od naručivanja vraćena neoštećena, nekorištena i u originalnom pakovanju i za to vratiti cijelokupnu plaćenu cijenu.

Naručitelj koji vrača robu, sam snosi troškove vraćanja. Tada naznači na koji način želi da mu bude vraćen novac. Novac se vraća sljedećeg radnog dana od dana kada je primljena roba koja se vraća.

Ukoliko je roba oštećena prilikom dostave, naručitelj vraća oštećenu robu, kopiju računa i kopiju zapisnika o oštećenoj dostavi, informira on-line studio putem elektronske pošte i mi u najkraćem roku zamijenimo oštećenu robu novom.

Naručitelj ne mora uvažiti garancije ukoliko:

Ukoliko roba nije zapakovana u originalnom pakiranju osim oštećenja prilikom dostave, ukoliko su kontaktne leće korištene, ukoliko roba nije naručena na on-line studiu efect-kontaktne-lece.com.hr

Svaki naručitelj koristi kontaktne leće i sredstva za njegu leća na osobni rizik i prije upotrebe treba da konzultira svog oftamologa kako bi potencijalni problemi sa upotrebom ovih proizvoda i zdravljem očiju bili nevezani za garanciju proizvoda.

Informacije

Za više informacija o našim proizvodima, žalbe i druge vrste asistencija, kontaktirajte nas na 091/ 755 - 3031

Ponedeljak – petak od 10h do 19 h

Subota od 10h do 12h

 

Rok isporuke je 2 radna dana za sve dijelove Hrvatske

Dostavu vršimo preko Hrvatske pošte sa plaćanjem pouzećem.

 

Stranka koja je naručila robu sa namjerom da je vrati, gubi sva daljna prava da naručuje na on-line optičkom studiu www.efect-kontaktne-lece.com.hr

 

Osobne informacije naših korisnika je nešto čemu posvećujemo posebnu pažnju.

Webmaster www.efect-kontaktne-lece.com.hr  je u skladu sa zakonom o zaštiti osobnih podataka, obavezan da štiti osobne informacije korisnika.

 

Za potrebe poslovanja sakuplja sljedeće podatke o korisnicima:

Ime i prezime

Adresa i mjesto stanovanja

Godine

e-mail adresa

Lozinka (koja je šifrirana)

Također, čuvaju se podaci koje korisnik unosi na web stranu u vezi sa  samom narudžbom.

Sve informacije se čuvaju kao tajna na našem serveru. Informacije o korisnicima nikada neće biti dostupne trećim licima. Službi Hrvatske pošte će biti poznata samo adresa na koju se dostavlja narudžba.

 

Vaš Efect Team

 

 

 

 


PočetnaPočetna